Follow this blog with bloglovin

TURKISHDESIGNERS

16 Kasım 2011 Çarşamba

Milano,Floransa,Roma 2011\part-1





Sanirim yedigim en iyi dondurmaydi ...Resimde gordugunuz uzre rengarenk daha once hic denemedigim cesit dondurma mevcut burada , dukkan da inanilmaz tatli...Ama bana en ilginc gelen gri renkte olan 'susamli' dondurma oldu daha once hic denememistim ve duymamistim da .Sanirim Italya'nin en iyi dondurmasi Floransa'da!






 Chanti bolgesine ait heryildan farkli birsuru sarap tattik,sanirim uzun sure sarap icmeyi dusunmemeliyiz diyecegim ama buna soylerken kendim bile inanamiyorum :)

 Floransa 'da yedigimiz etlerin haddi hesabi yok ancak burdakilerin lezzeti bir baskaydi ve orumcek aglarini animsatan  bu enteresan dekoruyla da bizden 10 tam puan aldi ...













 Stefano Salvadori ; hayatimin en eglenceli sarap testiydi sanirim...vaktimiz olsaydi daha saatler harcayabilirdik orada;cunku kendisinin anlatacak muhabbeti asla bitmiyor...kendisini saraptan anlayan bir felsefeci olarak anlatiyor ve once karimi sonra saraplarimi seviyorum diyor.Toscana ya yolunuz duserse Stefano'nun yerine ugramadan asla gecmeyin..."hos bir sohbetle icilen bir kadeh sarap icin tesekkur edilmez" _Stefano Salvadori


Veeeeee.....ruyalarda ki yer Toscana'da son nokta....Kasap Dario iftiharla sunar....Baksaniz burdan insan gecer mi dersiniz ancak dukkanin onune geldiginiz de sekil A fotografimizda oldugu gibi elinde sinirsiz ikramlik saraplariyla siranin gelmesini bekleyen yuzlerce etsever goruyorsunuz.Dunyanin bircok yerinden bu kasabin ununu duyup gelen insanlar kapida sira beklerken birbirleriyle kaynasip sohbet ediyorlar.Dario amca da karisiyla beraber icerde etleri kesiyor : sira size geldigindeyse gizemli bir merdivenden ust kata aliniyorsunuz ve iste hersey orda basliyor...Anlatmak yetersiz,denemelisiniz
                                                            ROMA ROMA ROMA










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder